ANTOLOGIER

En tekst i HER ER DK, udgivet i 2017 af Brøndums Forlag. Der er bl.a. tekster af Svend Åge Madsen, Peter Høeg, Charlotte Weitze, Bjørn Rasmussen, Henrik Nordbrandt og Kristina Stoltz + mange andre fantastiske forfattere.

Anmeldt i Politiken af Søren Ryge Petersen under overskriften: “Kludetæppe af en bog er en skøn hyldest til Danmark” og der står bl.a. “… et sprogligt maleri, der virkelig kommer ud i hvert eneste hjørne af vort lille land uden at gøre noget bedre og smukkere og vigtigere end andet.” Link til anmeldelse her.

Anmeldt i Weekend Avisen af Anne Knudsen: “Det er en banalitet, at verdens centrum befinder sig nøjagtig, hvor man selv er, Men driver man banaliteten til det yderste, kan resultatet blive nærmest genialt.”

Bognørden skriver: “Bogen rummer så megen historie, så megen varme og så meget vigtig lærdom – for uagtet vores udgangspunkt, kan vi alle lytte til fortællingen og føre den videre – og her kommer denne forrygende bog med ind i billedet.” Link til anmeldelse her.

Kan købes her.

OEHL #2, udgivet i 2015 af Forlaget Ekbátana, antologi med ny dansk litteratur. Teksterne er udvalgt ved blanklæsning – dvs. at redaktørerne ikke kendte forfatterne til teksten, men udelukkende har valgt ud fra tekstens indhold. Med tekster af bl.a. Iben Mondrup, Jørgen Leth, Christel Wiinblad, Niels Lyngsø og mig.

Kan købes her.

TIDSSKRIFTER

To digte i Slagtryk, 14. august 2017 

 

Digtene er fra samlingen En vase i brystet, som jeg arbejder på i øjeblikket

 

Digtet “MR-scanning” i Tidsskriftet Å (nystartet, første udgivelse 15. maj 2017)

 

“ingen kan

vende tilbage

til et ekko

 

børnenes latter

er kompleks”

 

 

Læs resten her.

“Af frihedskisten” digt i KAMILLA & GUD , 2016 (norsk tidsskrift)

Se mere her eller køb ved at skrive direkte til redaktøren på thomas@littkamilla.no

 

“LYS” digte i Regnfang – tidsskrifter for én anden ungdom, 2015

Kan læses her ss.90-94 (som pdf) eller online her.

Floret (svensk tidsskrift), 2015,  digte: TIDEVAND.

Kan læses her.

 

Tidsskriftet Slagtryk, 2015, fire tekster.

Kan læses her.

KAMILLA & KROPPEN, 2015, med et medley fra, FORDI ILDEN ER VORES.

Se mere her.